Løsninger

“En verden til forskel…
Det giver når man har en Virtuel Fremvisning og floorplans at vise sine potentielle kunder!
 
Jeg var i foråret på udkig efter en partner som kunne levere en fremtidssikret og unik måde at præsentere vores biografsale og foyers til kunder på. Anders & Co fra KAMP Solutions havde allerede lavet et pilotprojekt med vores biograf i Århus så det var enkelt at få aftalt fotografering af vores 3 største biografer i København. Samarbejdet har fungeret helt fantastisk, lige fra første kontakt og videre til selve fotograferingen og efterbehandling af materialet. Vi har hele vejen igennem fået flot service og assistance ved spørgsmål. Teknisk har løsningen fungeret enkelt og let. Både mine medarbejdere og specielt vores kunder er meget glade for de Virtuelle Fremvisninger, som fremviser vores faciliteter på bedst mulig måde – uden at kunden reelt behøver besøge os!
 
Vi har allerede lavet aftale om fotografering af flere af vores biografer landet over. KAMP Solutions leverer varen og får min varmeste anbefaling.”

Se 3D model

Se 3D model

Kulturhuset Skanderborg

Kulturhuset Skanderborg har mange lokaler til leje. Vi blev hurtigt enige om, at man kunne øge serviceniveauet samt differentieringen fra de andre lokale mødefaciliteter. Dette gjorde vi vha. en interaktiv 3D model med informationspunkter omhandlende lokalernes kapacitet, udstyr og priser.

“Vi er rigtig glade for at vores kunder nu kan tage en virtuel rundtur i vores hus og få et indtryk af lokalerne inden de booker dem. Det betyder meget – især for gæster, der kommer langvejs fra. Og samarbejdet med KAMP Solutions har været tip-top.”

Linda Taanquist, Kulturhuset Skanderborg
Eventhall Højbjerg

Vi er stolte af dette interaktive case. Det viser hvad vores informationspunkter kan skabe af værdi hos en kunde, mht. tekst, links og video. Da Eventhall er rykket ind i nye lokaler (Øster Parkvej 2, 8270 Højbjerg), ville de også gerne have opdateret deres Google fremvisning.

“Vi valgte at benytte KAMP Solutions, da vi synes de byder på noget som ikke er set før. Sindssyg god service, og super fedt med de Tags, de kan sætte ind i modellen. Jeg har allerede anbefalet dem til mange andre i eventbranchen.”

Peter Fulton, Direktør

Se 3D model

Se 3D model

Fonden Beboerhuset Tøjhushaven

Remisen ville gerne have opdateret deres visuelle identitet, for at øge aktiviteten i bookingen af deres faciliteter. Vi supplerede den flotte model med en fremvisning hos Google, da mange af Remisens gæster benytter søgemaskinen til at finde informationer omkring udlejningsmulighederne.

“Det har været en fantastisk god oplevelse med produktet fra KAMP Solutions, både hvad angår kvalitet, samarbejde og service”

Jørn Bjerre, Remisen
Charlottehøj Fysioterapi og Træningscenter

Med en Virtuel Fremvisning af Charlottehøj Fysioterapi og Træningscenter, har vi sammen kunne skabe gennemsigtighed, tryghed samt overblik for deres patienter. For at øge deres synlighed online, og herved løfte deres kundeservice ved at visualisere klinikken for fremtidige patienter der leder efter en fysioterapeut, supplerede vi også denne model med en fremvisning hos Google.

“Charlottehøj Fysioterapi og Træningscenter er rigtig glade for at kunne vise klinikken frem online med 3D fremvisningen lavet af KAMP Solutions. Vi har haft et meget behageligt samarbejde med KAMP Solutions, som har ydet en super god og professionel service ifm. udarbejdelsen af modellen. Vi kan varmt anbefale KAMP Solutions, hvis du får brug for en 3D fremvisning af fysiske faciliteter.”

Se 3D model

Har du spørgsmål?

Anebjerggårdsvej 4, 8660 Skanderborg - CVR 38508075